AquaSpa Horten

Unn deg litt hverdagsluksus

AquaSpa Horten
Byens mest komplette Spa og Velværesenter
Lokalisert i Horten Handelspark i Trimveien 41B.

VIPPE EXTENSIONS


Hva er øyevippeextension?
Øyenvippe Extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, brukes til å lime på en om gangen for å lage vakre lange og fyldige vipper. Øyenvippe Extensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve dine øyne.

 

Hvordan vil de se ut?
Når øyenvippe extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige, bare mye fyldigere og lengre enn dine egene.

 

Gjør prosedyren vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren.

 

Hvor lang tid vil det ta å sette på øyenvippe extension?
Tiden det tar for nytt sett vippe extension er ca  1 ,5 til 2 timer hos en erfaren vippetekinker. Hvis du går til en nylig sertifisert det kan ta opp til tre timer.

 

Hvor lenge varer de?
Når du har tatt vare på vippene på riktig måte (se notat for hvordan ta vare på vippe extension) , vil øyenvippe extension vare lenge. Naturlig vekst syklus av øyevippene er ca 45 til 90 dager. Noen extension kunne holde i to måneder, men da vill det selvsagt være en god del ettervekst. Refill kreves hver 2-4 uke. Erfaringsmessig varierer dette basert på daglige aktiviteter og styrken av kundens naturlige vipper.

 

Hva skal til for å opprettholde standaren på øyenvippe-extension?
Jeg anbefaler å få en refill hver 2 -4 uke. Hvis du venter for lenge med dine vippe extension vil de falle av, og du vil trenge ett nytt komplett sett. Dine naturlige øyevipper faller av hver 45 – 90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturligvis erstattet med framveksten av en ny øyevippe. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extensionet. En refill er nødvendig for å fylle ut noen extensionsom har falt ut. Oppfriskning tar gjennomsnitt ca 1 time.

 

Kan jeg bruke mascara med øyenvippe-extension?
Ja, selv om maskara er egentlig ikke nødvendig siden disse extensionene faktisk gir en illusjon av maskara, kan det være ønskelig om det begynner å bli tynt. Det må imidlertid bare være vannbasert. Vannfast maskara eller noen form for oljebasert maskara kan løse opp limet og forkorte levetiden på extensionet og forårsaker at dem vil falle ut raskere. Invester i maskara som er designet for øyenvippe extension  er mye bedre for limet, men vil fortsatt anbefalt at det bare brukes til tuppene av vippene, ikke på bunnen hvor det meste av limet er. Du må også være veldig forsiktig når du vasker av maskara. Bruk kun oljefri øye makeup remover å vaske av maskara, en oljebasert remover vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet faller av raskere.

Vi har både maskara og makeup-remover for vippe extentions for salg.

 

Tåler mine Extensions å bli våte?
Ja, limet vi bruker er vanntett og gir deg mulighet til å dusje, bade, trene osv.

 

Kan jeg ta permanent vippebøy med øyenvippe-extension?
Bruk av mekaniske øyenvippe curlers på øyenvippe extension vil skade extensionet og muligens din egen naturlige vipper så lenge du har extension på. En spesiell oppvarmet krølltang kan benyttes til å løfte bunnen av vippene.

 

Hvordan velger jeg hvilken form og lengde på extensionen?
Øyenvippe extension er tilgjengelig i et bredt spekter av lengder og tykkelser. Vi tar normalt en konsultasjon med deg som kunde først for å se hva slags stil du er interessert i, men lengden og tykkelsen på din naturlige vippe vil være en stor faktor i hvilken størrelse / type extension vi bruker. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som enn som har mye fyldigere og sterkere naturlige vipper. Vi vil anbefale den beste typen extension som passer dine vipper. Uansett hvilket sett du velger vil de se og føles veldig naturlig.

 

Hvordan ta vare på vippe-extentions?
Med å vite nøyaktig hvordan du skal ta vare på dine vipper hjemme – vil du holde dine øyne og naturlige vipper helt frisk slik at du kan bruke dine vakre lash extensions så lenge du ønsker !

De første 12-24 timene anbefaler vi å unngå vann på vippene dvs. at du ikke lar vann renne over vippene.Ikke bruke mascara.Ikke legge oljebaserte produkter nær øynene.

 

HVORDAN TA VARE PÅ VIPPENE VIDERE:
Unngå oljebaserte produkter nær vippene , da disse vil svekke bindingenav limet.Om maskara skal benyttes må dette være en som er laget for vippeextension eller en vannbasert mascara. Dette gjelder også eyeliner da den siver ned mot vippehårene, så bruk vannbasert eyeliner. Forsiktig når du tar deg til øynene, det kan oppstå en mekanisk slitasje og kunstvippen gnis av. Vippene slites fortere på den siden du sover. Børst vippene hver dag , spesielt ommorgenen ; Dette vil bidra til å holde dem vakre til alle tider, og bidrar til å holde dem pent separert.Vær nøye med å komme ca hver 3 uke slik at din vippestylist kan holde det vedlike.

VASK ØYNENE HVER DAG
ja det stemmer. Huden vår skiller også ut stoffer som svette, siden vi mister hudceller hver dag og vi utsettes for forurensing, støv osv. Alt dette befinner seg på øynene dine også. Om du ikke holder øynene dine rene daglig kan dette føre til at vippene omsider slipper festet. I noen tilfeller kan dette også føre til røde, irriterte øyne.

HVORDAN VASKE ØYNENE:
Vask vippene grundig hver kveld –  for også å fjerne eventuelle gass som dannes under herdeprosessen som kan være fanget i vippene og kan forårsake irritasjon. Det er av største viktighet at området rundt øynene og vippene holdes rene. Unnlatelse av å gjøre det føre til irritasjon og mulig infeksjon og påfølgende skade på naturlige vippene – og vi ønsker ikke at det skal skje!

Bruk skummende rens/vippe-sjampo til vippene. Gjør det rent ved å bruke forsiktig oppover-bevegelser på vippene med en skummende rens. Skyll godt med lunkent vann. Klapp forsiktig av overflødig vann ved hjelp av fingertuppene og deretter forsiktig med ett håndkle. Børst vippene med vippebørsten- Støtt undersiden av vippene mens du grer gjennom.

 

Si Nei til Blefaritt (Blepharitis) / øyelokkbetennelse!
La meg fortelle deg om Blefaritt og demodex,  en parasitt som elsker å bo der du ikke rengjører vippene dine.

Kvinner ønsker glamorøse, lange vippe- extensions,  men noen er også redd for å ta på dem eller få dem våte. Først av alt er det OK å få dine vippe extensions våte – bare ikke de første 12- 24 timer. Etter det kan du bade, dusje og trene.

Du må holde dine vipper rene ellers vil du risikere å utvikle Blepharitis!!

Blefaritt er midd som oppstår rundt øynene ved uteblitt hygiene. Denne kan bla forårsaker betennelse og muligens blokkere hårsekkens vekst som igjen kan føre til hårtap.

Blokkeringen skjer normalt fra sebum (olje), døde hudceller og bakterier på den naturlige vippe hårsekken. Over tid uten å behandle denne tilstanden kan hårsekken bli betent og til slutt forårsake at vippene blir tynnere og skjøre.

Øyelokksbetennelse kalles blefaritt på fagspråket. Det er en betennelse forårsaket av midd i hår- eller talgkjertler på øyelokkskanten. Øyelokkskanten blir rød og svullen, ofte flassette.

Dette er en forholdsvis hyppig tilstand som typisk gir smertefull øyelokkskant og rødt og hovent øyelokk. Tilstanden kan være ensidig, men ses oftest på begge øyne.

Noen symptomer på Blepharitis er som følger:
- Brennende/svie
- Hvit flassing på og mellom vippene
- Skorper på øyelokkene
- Hovne øyne
- Kløe
- Rødhet

Man vil vanligvis utvikle Blepharitis på grunn av dårlig øye hygiene.

Kunder må derfor læres opp i å rense sine vipper og øyelokk for å hindre at Blepharitis oppstår enten de bruker sminke eller ikke. Vippene bør rengjøres 1 gang om dagen . Et par alternativer for rens finnes og din vippeteknikker kan alltid anbefale ett bra produkt som vil være skånsomt mot dine øynen og vipper.

Hvis din profesjonelle tekniker ser symptomer om at du som kunde kan ha Blepharitis, vil din vippetekniker informere og anbefale at manser en øyelege hvis dette er i en fase der det er betennelse.

Det ville være best å fjerne vippe extensions og rense øyepartiet samt anbefale å ta en grundig vask selv.

Denne tilstanden kan bli bra og man vil igjen være i stand til å ha vippe extensions. Man bør vaske øyet med vann og mild øyerens man får kjøpt i salong som er spesielt utviklet for vask av vippe extensions

 

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss!